Print deze pagina:

Steunpunt De Westhoek

Deel via:
Facebook Twitter LinkedIn Google Plus Mail

Steunpunt De Westhoek

Steunpunt De Westhoek is er voor ouderen uit de wijk. Ouderen kunnen deelnemen aan activiteiten of simpelweg binnenlopen voor een kopje koffie.

In het steunpunt zijn veel wijkbewoners als vrijwilliger actief. Een medewerker van Van Neynsel zorgt voor extra ondersteuning in het beheer. De activiteiten worden deels uitgevoerd in samenwerking met andere organisaties zoals S-Sport en ondersteund door vrijwilligers.

Adres

Van Leeuwenhoekstraat 2
5223 CZ 's-Hertogenbosch
073-6220731

Faciliteiten Steunpunt De Westhoek

Deze informatie volgt later.

Ontmoeting bij Steunpunt De Westhoek

Tijdens de activiteiten kunt u andere senioren uit de wijk ontmoeten.

Meer over het programma vindt u op het tabblad 'Activiteiten'.

Activiteiten bij Steunpunt De Westhoek

'Welzijn’ staat hoog in het vaandel bij Van Neynsel. De een heeft behoefte aan een goed gesprek, een ander kijkt tevreden op de dag terug na een leuke activiteit. Vanuit de gedachte dat iedere persoon uniek is, en ‘welzijn’ voor ieder een andere betekenis kan hebben, organiseren we diverse activiteiten.

Bridge inloop
Elke woensdag is er een Leertafel Bridge voor mensen met weinig ervaring in het bridgen. U moet beschikken over de nodige basiskennis. Aan de leertafel krijgt u extra begeleiding om beter en vlotter te leren spelen.

Biljarten
Ervaren biljarters brengen kleine groepen aspiranten de eerste beginselen bij van deze boeiende sport. Door met kleine groepen te werken is er voor elke deelnemer tijd om te oefenen, zodat theorie en praktijk kunnen worden gecombineerd. Ook vrouwen zijn welkom! Voor gevorderde biljarters is er gelegenheid om zich nog verder te bekwamen in de biljartsport.

Beweeg u fit
Elke dinsdag is er een beweeggroep 'Beweeg u fit'.

Open inloop
Iedere maandag, woensdag en vrijdag kunt u onder het genot van een kopje koffie andere wijkbewoners ontmoeten. Ook kunt u dan een kaartje leggen.

Bingo en prijskaarten
Op donderdagavond is er bingo en op zondagmiddag prijskaarten. Dit wordt georganiseerd door een paar enthousiaste wijkbewoners.

Nieuwe ideeën?
Loop gerust binnen en vertel ons uw ideeën.

 

 

Kwaliteit

Op deze pagina leest u meer over kwaliteit bij Van Neynsel.